Samlingspunktet for hele kulturen i Rebild Kommune

Opret arrangement

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi erfaringsmæssigt oftest får stillet vedr. derudad. Er svarende ikke fyldestgørende i forhold til dit behov eller har du andre spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på reaktion@derudad.dk.  

Her på siden kan du som forenings- og erhvervsmedlem oprette arrangementer med og uden billetter. Når du først er registreret som medlem. er det ganske nemt. Vi anbefaler, at du følger de tilknyttede vejledninger. Kom godt i gang. Klik i menuen på “Opret arrangement” og vælg derefter Opret arrangement MED biller eller Opret arrangement UDEN billet.      

Der er begrænset plads til at beskrive et arrangement, så det handler om at være tydelig og kortfattet. Opretter du arrangementer UDEN billet har du mulighed for at skrive både en kort og en længere tekst. Vælg ”avanceret formular”, hvis du ønsker begge muligheder. I det første tekstfelt er der plads til max 255 tegn og i det efterfølgende felt er der plads til yderligere oplysninger. VIGTIGT – skal dit arrangement med under ”Det Sker” i magasinet derudad må den samlede tekst max fylde 255 tegn og skal være beskrevet i det første tekstfelt. Overholdes dette ikke kommer arrangementet IKKE med i magasinet derudad. Samme krav om max 255 tegn gælder også ved oprettelse af arrangementer MED billet.     

Når du har oprettet og godkendt dit arrangement, går der normalt 1-2 dage før det er synligt på derudad.dk. I visse perioder, hvor der oprettes mange arrangementer, kan godkendelsestiden være længere.

Kontakt evt. KultuNaut på tlf. 3373 1050.

Regn med den samme godkendelsestid, hvis du opretter arrangement MED billet gennem billetsystemet Place2Book.

Er du medlem af Foreningen derudad, der udgiver magasinet derudad og driver webportalen derudad.dk, kan du uden yderligere omkostninger oprette dine arrangementer her på siden. Et foreningsmedlemskab koster kr. 500 årligt. Arrangementer oprettet på derudad.dk kommer også med i den trykte version af derudad, der husstandsomdeles i Rebild Kommune. Læs mere under medlemskab.

Erhvervsvirksomheder har også mulighed for at benytte derudad.dk til formidling af arrangementer og aktiviteter. Et erhvervsmedlemskab koster kr. 1.000. Kontakt redaktion@derudad.dk for nærmere information.     

Det bedste resultat får du ved at uploade fotos i formatet 16:9 (samme format som fladskærms-tv/bredformat). Fotoet skal minimum fylde 3 MB (Megabyte), da vi også skal bruge fotoet i trykkvalitet til magasinet derudad.       

Ja, når du opretter et arrangement, har du mulighed for at linke til en video på YouTube eller Vimeo.

Ja, der skal være tale om billeder, tekst og andet materiale, som du selv har alle rettigheder til.

Når du uploader materiale, giver du tilladelse til gengivelse på såvel derudad.dk, i magasinet derudad og på KultuNaut.dk. Billeder, tekst og andet materiale, som du ikke har rettigheder til, må ikke uploades. Ved at uploade bekræfter du desuden, at fotografen og de på fotografiet afbillede personer er indforstået med, at det anvendes på derudad.dk, i magasinet derudad og på KultuNaut.dk.

Ja. Du skal i forbindelse med oprettelse vælge arrangementer med billet. Her har du mulighed for at tilvælge gratis billetter, hvor der ikke opkræves administrations- eller billetgebyr.

Har du en god historie eller en idé, som du ønsker videreformidlet til magasinet derudads læsere, så er det blot at sende en mail med en kort beskrivelse til redaktion@derudad.dk. Til samme mailadresse kan du også sende pressemeddelelser. Vedhæft gerne billedmateriale, logoer eller andre illustrationer. Det er meget vigtigt, at du har fået tilladelse til at benytte det fremsendte billedmateriale, så vi ikke overtræder nogens ophavsret, når vi offentlig gør materialet. Husk altid af angive afsender, mail og tlf. Vi ser frem til at høre fra dig.        

Du kan med fordel kontakte Foreningen derudads mediekonsulent Helle Nilsson på tlf. 2149 3689. Hun er parat til en god snak om de forskellige muligheder.

Læs meget mere under ”Bliv annoncør”, hvor du også finder annoncepriser og diverse specifikationer.