Samlingspunktet for hele kulturen i Rebild Kommune

Opret arrangement MED billet

Sådan opretter du arrangementer med BETALT billet

Når du trykker på ovenstående knap kommer du ind på billetsystemet Place2Book, hvor du skal oprette dit arrangement, hvis det er inkl. billet

Er du ikke allerede oprettet som bruger/arrangør, så gør følgende:

  1. Klik på ”Opret dig som arrangør”
  2. Indtast oplysninger om foreningens navn, adresse, CVR nr. m.v.
  3. I forbindelse med oprettelsen skal du også tage stilling til, hvordan administrations- og billetgebyret skal opkræves
  4. Klik ”Opret arrangørprofil”

Vigtigt
– sæt kryds ved "Kultunaut"

Når du opretter et arrangement med billet, er det vigtig, at du husker at sætte kryds ved ”Arrangementet eksporteret til KultuNaut”. Når det er gjort, er arrangementet synligt både her på hjemmesiden derudad.dk og på kultunaut.dk.

Når du er oprettet, er det blot at logge ind og klikke på arrangør. For at komme godt i gang anbefaler vi, at du ser denne YouTube-video, der gennemgår hele oprettelsesproceduren.  

Vigtigt omkring administrations- og billetgebyr

Når du opretter et arrangement MED billet, opkræves der et administrations- og et billetgebyr. Du kan som arrangør vælge, om disse gebyrer er indeholdt i eller skal tillægges den fastsatte billetpris. Der tillægges ikke gebyrer på gratisbilletter.

Sæt dig ind i mulighederne før du begynder at oprette arrangementer MED billet.

Læs mere om administrations- og billetgebyrer her >

Sådan opretter du arrangementer med
GRATIS billet

Ønsker du at kunne kontrollere antallet af deltagere, er det hos Place2Book muligt at tilvælge gratis billetter, hvor der ikke tillægges administrations- eller betalingsgebyr.

Benyt metode for oprettelse af arrangement med GRATIS billet, som beskrevet ved “opret arrangement med BETALT billet”. 

Valg af billetsystem

Som arrangør står det dig naturligvis frit for at vælge et andet billetsystem. For at gøre det så nemt som muligt for dig, har vi valgt at samle indgangen til at oprette arrangementer her på derudad.dk. I den forbindelse har vi undersøgt markedet for billetsystemer og valgt Place2Book – og det bl.a. ud fra tilgængelighed og behov. Her kan bl.a. nævnes muligheden for at kunne tilbyde gratisbilletter.

VIGTIGT! Skal arrangementerne vises her på derudad.dk og i det trykte magasin, hvor vi giver det samlede overblik over det der sker i Rebild Kommune, er det vigtigt, at det pågældende billetsystem eksporterer informationerne til den elektroniske kulturguide KultuNaut. Se liste.

Følgende landsdækkende billetsystemer eksporterer til KultuNaut: Ticketmaster, LiveNATION, Ticko, Place2Book, Billetten, Billetekspressen, Ticko, Tickster, GuideDanmark, Kino, DBU, Tereba, Teaterbilletten, LiveBackend, Danske Biblioteker, Danske madmarkeder, Danske aftenskoler, House Concerts, UdINaturen.dk.

Billetsystemet Billetto eksporterer IKKE til KultuNaut. Bruger du lokalt anvendte billetsystemer, som ikke eksporterer til KultuNaut, så er du meget velkommen til at kontakte KultuNaut.

Billedmateriale

Når du i forbindelse med oprettelsen af et arrangement uploader et foto, er det vigtigt at du sikrer dig, at du har fotografens/ophavsretshaverens tilladelse til at benytte fotoet.